Diga mbi Vjosë, trailer!

  • 1 min.
  • 12/01/2018
  • 1562  Shikime

Një ekspeditë shkencëtarësh evropianë eksplorojnë Vjosën. Qeveria po lejon një kompani private të ndërtojë aty hidrocentralin e parë. Fushat përreth do të përmbyten dhe fshatarët do të mbeten pa tokë. Habitati do të tjetërsohet.