Kreu

[huge_it_video_player id=”1″]   Kudo nëpër atdhe, rrëshkitjet, shembjet dhe erozioni ekstrem po eliminojnë mijëra ton tokë. Liqenet po mbushen. Lumenjtë po … Continue reading Kreu