“Në kërkim të Albanica”

  • 60 min.
  • 19/01/2022
  • 898  Shikime

“Në kërkim të Albanica”, një eksplorim i pazakontë në lartësi të majave në kërkim të luleve të rralla. Episodi i radhës përshkruan përpjekjet e disa botanistëve hungarezë (Zoltán BARINA dhe László Máté TÁLAS etj) të cilët vizitojnë malet e Shqipërisë për të zbuluar sekretet e luleve….
Një itinerar ekologjik përmes shtigjeve të gjelbëra, përgjatë një peizazhi të mrekullueshëm dhe unik. Vështirë të imagjinojë ndokush një botë pa lule. ☘