“Biznesi që po rrëmben lumenjtë” (Elementi i pestë, sez. 1, ep. 2)

  • 68 min
  • 21/12/2017
  • 2084  Shikime

“Biznesi që po rrëmben lumenjtë” është episodi i dytë i serisë investigative “Elementi i pestë”, ku tregohet ndikimi i një numri të madh hidrocentralesh, në disa prej degëve të lumenjve kryesorë në veri të vendit, si dhe brenda Parkut Kombëtar të Valbonës.

Etiketa: