Na ishte një herë Shqipëria e egër…!, trailer

  • 2 min.
  • 29/06/2018
  • 2562  Shikime

Një hulumtim i pazakontë, në brendësi të pyllit për të zbuluar të vërtetën që fshihet pas Moratoriumit të Gjuetisë! Një dokumentar tronditës që tregon se si po pakësohen shpendët dhe kafshët e egra!